Pàgines

dilluns, 27 d’agost del 2007

Curs de Birdwatching, ornitología i turisme al delta de L'Ebre


Curs de 15h hores dedicat a conèixer les característiques qualitatives i quantitatives de les poblacions d'aus del Delta de l'Ebre i també les eines de divulgació del producte ornitològic a les Terres de l'Ebre, l'experiència en turisme ornitològic d'altres espais naturals i la dels professionals del sector privat.

Dates: del 18 al 22 de setembre
Lloc: Ecomuseu (Deltebre)
Crèdits:1,5 URV
Preu: 92 €
Informació i inscripcions: Tel.977 44 97 47 / 977 44 97 40

Foto: Josep Torta

divendres, 3 d’agost del 2007

Anellament de flamencs 2007


A l'adreça http://www.deltadelebro.org ja podeu contemplar les fotos de l'ultim anellmanet de flamencs al Delta. Les lectures dels polls anellats l'any 2006 ja s'han fet public els seus resultats, a Algèria s'han observat 129 flamencs que es van anellar al Delta, a França 137, Grècia 3, Itàlia 248, Líbia 2, Sèrbia Montenegro 3, i Tunissia 26 exemplars.

Foto: Josep Torta

Seguiment d`una planta de l`arròs per mig d`imatges




Actualment la planta de l`arròs esta amb una fase mitjana, la sortida de l`espiga, un dels moments més curiosos de la planta, per això properament he pensat de fer un seguiment per mig d`imatges actualitzades de la sortida de l`espiga i maduració fins a la seva sega. La foto la realitzaré del mateix punt per tal de que és pugui observar el procés de creixement d`una mateixa planta i tant actualitzada com pugui, la podreu veure a la dreta, part superior del bloc, també podreu observar la data en que s`ha realitzat la foto.