Pàgines

dimarts, 23 de gener del 2007

Ruta de les llacunes



Recentment el departament de medi ambient ha elaborat un excel•lent tríptic informatiu sobre l‘itinerari de les llacunes al Delta de l’Ebre. El recorregut total, amb una distancia de 26 Km. es un excel•lent itinerari per contemplar les aus i la vegetació que habiten les llacunes de la Tancada i l’Encanyissada. El recorregut es de dificultat baixa, i tant es recomanable fer-ho a peu com amb bici, el temps aproximat amb bici es 4 hores a un ritme suau.

Per donar un cop d’ull al tríptic heu de descarregar pdf a la pàgina web http://mediambient.gencat.net/Images/43_113654.pdf, o be visita el punt d’informació de la Casa de Fusta (punt de sortida), on us atendran amablement i us facilitaran el tríptic per facilitar el recorregut.

Consells

Aquest dies es molt habitual veure els flamencs, tant a l’Encanyissada com a la Tancada, per tant, considero que es recomanable portar prismàtics i a poder ser camera digital, ja que el paisatge i les postes de sol son espectaculars.
En funció de l’estació de l’any es recomanable dur crema solar i repel•lent de mosquits. Cal estar atents als vents habituals de la zona.