Pàgines

dimarts, 12 de juny del 2007

II sortida en lluna plena pel Delta


El passat mes de juny del 2006, organitzat per una colla d’amics i de forma voluntària, amb l’intencio d’oferir una sortida pel Delta de l’Ebre de manera diferent, vam pensar amb organitzar una sortida en lluna plena pel Delta de l’Ebre.

La sortida es va començar a la Casa de Fusta (davant al mirador), un cop tots preparats i havent menjat un entrepà amb anterioritat al mateix lloc vam començar la sortida en direcció a la Platja dels Eucaliptus, passant pel mirador de l’embut, vorejant arrossars, i finalment agafant el carril bici de la llacuna de la Tancada que ens portava tot seguit a la platja dels Eucaliptus, on després ens vam donar un bany amb lluna plena.

Vist que l’únic problema podien ser els mosquits, vam prendre mesures que ens van donar molt bon resultat, el clàssic repel•lent, però la nostra sorpresa ¡¡ sense cap ànim de fer publicitat, la crema del Natural Honey, tot i que s’havíem que és un autèntic repel•lent de la maleïda mosca negra també podem confirmar que aquell dia va ser el nostre autèntic repel•lent de mosquits, fins i tot vam dubtar de la seva existència ¡¡.

Finalment, vist que ens va anar tant be, i que no només volen tornar els repetidors si no que hi ha una bona colla de gent disposada a provar aquesta nova experiència al Delta, hem veig obligat personalment i amb l’ajuda dels meus amics més propers, a organitzar de nou aquesta sortida per al proper dissabte 30 de Juny.

La setmana vinent, i al mateix bloc, informaré de l’hora de sortida, el material aconsellable per agafar i del tema logístic recomanat per a portar a bon terme la sortida.

Esperem que aquesta II sortida en lluna plena pel Delta de l’Ebre , oberta a tothom qui vulgui participar, amics , familiars , no coneguts , etc, pugui arribar a ser una èxit de participació, i a la vegada, que l’any vinent es pugui organitzar de manera oficial, fins aviat ¡¡.

Nota: La sortida esta exempta de qualsevol assegurança, per tant, els qui organitzen l’activitat de forma voluntària i sense cap finalitat econòmica no es fan responsables dels danys a persones o desperfectes que puguin ocasionar les mateixes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hey Jonny, jo m'apunto....

A vore si me'n recordo del Natural Honey i tot això que hi ha...

Au pos. Mos veiem "under de moonlight"