Pàgines

diumenge, 19 de juliol del 2009

Activitats d’estiu al Parc Natural


El Parc Natural del Delta de l’Ebre organitza entre els mesos de juliol i setembre, dintre del marc de la Carta Europea de turisme sostenible, un programa d’activitats gratuïtes i visites a diferents indrets del Delta de l’Ebre, com la Casa de Fusta, la llacuna de les Olles, l’itinerari del Garxal i algunes activitats i visites a museus.

Les activitats comencen a partir del dia 14 de Juliol amb una visita a peu a l’últim tram del riu Ebre, però, seguidament cada dimarts, dijous i dissabte de cada setmana es realitzaran activitats fins al 10 de setembre.

La propera sortida d’aquesta setmana, el dimarts dia 21 es realitzarà una visita guiada a l’Ecomuseu. El punt de trobada de l’activitat és al mateix Ecomuseu de Deltebre, l’hora de trobada a les 11.00h fina a les 13.00h.

El dijous dia 23 (Llacuna de les Olles)

Activitat: Bicicleta , el recorregut és d’uns 10 Km. aprox.
Trobada: Centre d’informació de les Olles (L’Ampolla)
Horari: de 10.30h a 13.30h .

El dissabte dia 25 (Casa de Fusta i l’Encanyissada)

Activitat: A peu, uns 2 Km. aprox.
Trobada: Centre informació Casa de Fusta
Horari: de 10.30h. a 13.30h.

Per saber mes informació de cada activitat truqueu a un dels dos punts d’informació del Parc Natural, la Casa de Fusta 977 26 10 22 i l’Ecomuseu 977 48 96 79.

1 comentari:

Pilar ha dit...

hola, es la primera vegada que he vist la vostra pagina i ma agradat molt pues ting molts cosins a Tortosa i conec bastan el delta del Ebre i emporte recots molt bonics i cuan sento parlar de aquestes terres sem posa la pell de gallina. Molts besets o besitos a tota la gent de les Terres del Ebre de Pilar.Seguire en contacte amb vosaltres Gracies.