Recentment s’han publicat dos llibres sobre la cuina del nostre Delta, els dos precisament publicats aquest mes d’octubre, un d’ells recull receptes típiques i personals acompanyades d’una imatge del mateix plat i de l’historia que la mateixa autora va explicant , Paca Bonet (Restaurant Paca) , totes elles relacionades amb els menjars dels seus avantpassats, la manera de viure, i tot el que ha viscut culinàriament parlant, un llibre de cuina diferent.El llibre en concret porta el nom de "Entre plat en plat".
L’altre llibre, anomenat la cuina d'abans i d'ara, recull receptes tradicionals i actuals, escrit per Lurdes Sanchis i Roser Gómez, dos amants de la cuina del Delta. Aquestos llibres els podeu trobar als punts d’informació de la Casa de Fusta, Ecomuseu, l’agrobotiga d’Amposta, llibreria Sanchis de Deltebre i llibreries especialitzades.
Tots dos llibres estant editats per edicions aeditors del Perelló.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada