Pàgines

dimarts, 14 d’abril del 2015

Experiències gourmet al Delta de l'Ebre

Des de l'any 2013, i desprès d'una llarga experiència que va començar l'any 2001 amb la creació d'una cooperativa per crear la primera agrobotiga situada al Delta de l'Ebre, al bell mig del parc natural, i desprès de molts anys treballant al sector turístic de les Terres de l'Ebre com a guies turístics, decidim crear aquest petit projecte per tal d'oferir el que hem fet sempre i que continuem fent amb la il·lusió i estima que ens van transmetre els nostres avantpassats i la nostra feina.  

Per mig de la web www.loriu.com volem donar a conèixer la cultura, la tradició i en especial la gastronomia d'aquestes terres que ens donen uns productes agroalimentaris d'una qüalitat excel·lent i reconeguts arreu del món. Els arrossos del Delta de l'Ebre, els vins, la mel, el marisc de les badies, els olis, una llarga llista de productes excel·lents que ens dona aquesta terra i que donem a conèixer tota la seva traçabilitat per mig de packs i experiències gourmet que hem preparat, donem a conèixer la seva transformació, el·laboració i empaquetatge dels productes que tenim en venda a la nostra botiga, productes de el·laborats al Delta de l'Ebre.  

De forma temporal, també tenim previst de organitzar rutes guiades, ja sigui per observació de fauna o del paisatge del Delta, sempre tenim el lloc de sortida a la botiga del riu d'Amposta, al mateix embarcador. Esperem oferir una estada agradable i plena de sensacions gastronòmiques.