Pàgines

dimecres, 1 d’octubre del 2008

18ª festa de la sega de l'arros


El proper diumenge dia 5 d’octubre a partir de les 11 del matí tindrà lloc al costat de la Casa de Fusta la 18ª Festa de la sega de l’arròs i batuda a potes, que any rere any s’ha anat celebrant impulsada pel restaurant l’Estany per tal de recuperar una de les tradicions més emblemàtiques d’aquestes terres. En acabar la sega es passejarà a tots els assistents qui ho vulguin amb els carros típics del territori.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Mai he vist la sega, m'agradaría molt, pero el diumenge dia 5 no puc pas venir. La meva pregunt es: no ho fan cap més dia?, tot just es on més m'agrada anar, al Poble Nou, pero mira, "agua i ajo".
Salutacions.

Anònim ha dit...

Crec que no, aquestos actes els celebren a l'Ampolla, l'Encanyissada (Casa de Fusta), Poble Nou, Deltebre i Sant Jaume d'Enveja, les próximes son les festes de la plantada el mes de maig.

Anònim ha dit...

Imagineu com és l'amor, que jo no soc d'aquí però hi tinc l'home de la meva vida, ancara que prohibit, i vinc dos cops per setmana, és per aixó que estic tant enganxada al Delta, com ho de fer per desenganxa'm de la persona i del lloc?, amb el tepms, suposo?

Anònim ha dit...

Imagineu com és l'amor, que jo no soc d'aquí però hi tinc l'home de la meva vida, ancara que prohibit, i vinc dos cops per setmana, és per aixó que estic tant enganxada al Delta, com ho de fer per desenganxa'm de la persona i del lloc?, amb el temps, suposo?