Pàgines

dimarts, 1 de febrer del 2011

Sortida en bicicleta Amposta- Ullals de Baltassar


Per commemorar el Dia Mundial de les Zones Humides, el Parc Natural del Delta de l’Ebre organitza una sortida en bicicleta des d’Amposta fins als ullals de Baltasar. Itinerari d'anada i tornada.

El delta de l’Ebre va ser inclòs l’any 1992 en el Conveni RAMSAR, tractat internacional per a la conservació i l'ús sostenible de les zones humides Esta diada té com a objectiu sensibilitzar les poblacions locals i divulgar-hi l’alt valor cultural i natural de les zones humides, els espais més productius i rics de la Terra i, a la vegada, els més fràgils i amenaçats.

Activitat: Sortida en bicicleta. Amposta- Ullals de Baltasar- Amposta

Dia: 6 de febrer.

Hora: 9h.

Lloc: Trobada a l’oficina de turisme d’Amposta

Previsió de finalització: 13h.

Inscripció i informació: Tel. 977 482 181 / 977 489 679


D’altra banda, SEO/BirdLife us proposa el joc “Juga i descobrix les aus”. L’activitat se realitzarà durant el dissabte 5 i el diumenge 6, de 10 a 17 hores, mitjançant un joc que consistix a anotar les aus identificades en un itinerari de tres punts de guaita: el mirador del Pont de Través (entre el Poble Nou i la Casa de Fusta), les antigues salines de Sant Antoni (abans del Trabucador, on s’habilita una tanca i un rafal) i la Reserva Natural de Riet Vell (a 1 km de la Urbanització Eucaliptus). Més informació (Ignasi Ripoll, Tel. 616 290 246)


Foto: blog.avui