Pàgines

dijous, 25 de setembre del 2014

El significat del Far de Buda


Des de sempre ens ha agradat tot el relacionat amb el Delta i Terres de l'Ebre, i una de les coses que fem és donar a conèixer el territori, ja sigui per la nostra vessant gastronòmica amb la venda de productes, o el vessant turístic, com la de poder dissenyar una samarreta per plasmar una infraestructura tan emblemàtica al Delta i que tant estimem, el Far de Buda. 

Finalment, i per mig de lyniacreatius vam idear la forma de com havia d’anar el dibuix, una imatge que no impactes molt, si no que fos tal com era, un Far de gran envergadura i amb un gran respecte per la gent local, no sé si ho vam aconseguir, però la mida i el color creiem que va estar l’encertat, discret però elegant, de fet gran part dels clients que l’han adquirit poc o molt saben de la seva importància, la seva història, no volíem tenir una samarreta qualsevol per fer publicitat del Delta, si no que teníem clar que volíem fer una samarreta modesta, sense res especial, de teixit i forma normal, però al menys qui la compres sabes que no era un Far qualsevol, un far típic de platja o de souvenir. La samarreta la podreu trobar a la venda a la mateixa botiga del riu o a la botiga online .

Per cert, i com anècdota, no us imagineu la il·lusió que ens va fer trobar un noi a unes petites vacances que vam fer, a l’Alt Empordà, amb la samarreta del Far de Buda, petites coses, però amb gran sentiment. 


I per finalitzar i els que encara no enteneu el que significa un Far com és el de Buda a les nostres terres, avui teniu l’oportunitat de poder veure el documental a les 23h. Al canal 33, no us ho perdeu!!.