Pàgines

dijous, 22 de març del 2007

El Delta de l’Ebre, plató de primera




El Delta de l’Ebre s’ha convertit darrerament en un plató natural de primera. La riquesa natural, paisatgística i l’encant de les seves poblacions no ha passat per alt productores i localitzadors, tant de l’àmbit publicitari com del documental i cinematogràfic. Els exemples que van portar més expectació darrerament van ser el rodatge de la pel•lícula Sahara, amb actors com Penélope Cruz i Mathew McConaughey, i rodatge que va portar molta expectació per la seva magnitud logística.

La Punta del Fangar també va ser l’escenari escollit pel grup irlandès U2 per rodar el videoclip “Vértigo”, realitzat els dies 14 i 15 de setembre de l’any 2005, això si, amb el més estricte secretisme a causa de la por per les aglomeracions.

També podríem incloure alguns rodatges més, tot i que no han tingut el mateix ressò que els anteriors, de totes maneres hi ha un ventall de espots publicitaris, com de cotxes, moda, begudes, etc, fins i tot l’altre dia llegint la premsa escrita i observant concretament una publicitat que no diré el seu títol ni marca , vaig reconèixer el moll de fusta que hi ha al Trabucador com a imatge de fons.

Per acabar, i un dels rodatges que s’ha realitzat últimament al Delta de l’Ebre (febrer)i amb la finalitat de trobar un paisatge Africà de fons, era un spot de publicitat que properament podrem veure a la televisió, el rodatge té la finalitat de donar ajudes per a l’adopció de nens per part d’una entitat bancària , amb aquest cas, el rodatge es va realitzar a la sortida del mateix col•legi que hi ha al Poble Nou del Delta, tal com es veu a la foto superior.