Pàgines

divendres, 24 d’octubre del 2008

allotjament el marjal


L’allotjament Marjal estat situat a Poble Nou del Delta, amb una capacitat total de 14 persones, ofereix 6 bellíssimes habitacions dobles superiors i 1 suite, on cada una rep el nom d’una flor autòctona del delta, decorades amb un excel•lent gust i seguint les línies més avantguardistes, fan que l’allotjament Marjal sigui un hotel amb 4 estrelles, el mes alt distintiu dintre del municipi d’Amposta .

La segona planta hi ha el que podríem anomenar la joia de l’hotel, una biblioteca amb un gran mirador amb vistes a les llacunes de l’Encanyissada i la Tancada, declarades parc natural, per la seva importància faunística, recomano les postes de sol amb la llacuna al fons, una imatge val mes que mil paraules. També es pot gaudir de la sala de massatges que podeu escollir a la carta i que podreu gaudir a la sala spa del mateix hotel.

Les instal•lacions tant les pot gaudir un turista que visita el Delta com qualsevol parella del territori que vulgui fer un detall/regal , la de passar una nit a aquest acollidor i tranquil hotel, de ben segur un regal i una sorpresa del tot diferent. Per a reserves o per poder veure millor les seves instal•lacions us adjunto l’adreça on trobareu telèfon de contacte i les imatges.

www.marjalallotjaments.com

8 comentaris:

Anònim ha dit...

No sabía que hi había dos hotels al Poble Nou, se que hi ha l'hotel Algadir, em pots situar una mica d'on cau? Gràcies.

Anònim ha dit...

L'allotjament el Marjal esta situat arribant des d'Amposta (mirant direcció a la badia) a la dreta del Poble Nou, al contrari de l'Algadir, situat a l'altre costat.

Anònim ha dit...

Moltes gràcies per l'explicació, ja ser on es.

Anònim ha dit...

UEYRYEUYREUYU

Anònim ha dit...

Només dir que les instal.lacions, el tracte d'en Ciscu i el gust amb el que està fet aquest hotel és d'alló més exquisit que ens hem trobat mai. Recomanable 100 %.

Anònim ha dit...

la veritat es que nosaltres varem estar de vacances aquest estiu amb la familia al Poble Nou; concretament a l'Algadir.
Però varem visitar les instal·lacions de Marjal i el noi ens va atendre molt bé.
Ja era hora que fesin 2 hotels d'aquesta qualitat al delta. Nosaltres solem viatjar una vegada al mes, però per ara continuarem amb l'Algadir; tracte familiar exel·lent, cuina formidable i instal·lacions d'un hotel de categoria superior.

Pere&familybcn

Anònim ha dit...

Varen passar la nit d´aniversari, instal.lacions i tracte més que correcte.
Anna i Jordi, d´Amposta

Unknown ha dit...

Bona tarda joan,

estic buscant un allotjament macu per un cap de setmana amb la parella al Delta, potser em podries aconsellar. ah, em dic Carles Lafont...potser som familia i tot...Salut!