Pàgines

dimarts, 15 de maig del 2007

Itinerari de les Olles



La bassa de les Olles és una de les llacunes més petites del Delta, amb una superfície de 54 ha, tot i que la zona protegida al seu voltant és de 379,74 ha.

L’itinerari recomanat comença a la Platja de l’Arenal (l’Ampolla). Abans de començar l’itinerari es aconsellable passar pel punt d’informació situat a la mateixa sortida de l’itinerari, i des d’on ens facilitaran un mapa detallat amb l’itinerari a seguir. El mateix tríptic informatiu ens ajuda a entendre millor les aus, ja que inclou una petita representació de les aus que podem veure tot seguit, i també, ens poden recomanar la longitud de l’itinerari a seguir, sempre depenen del temps disponible i si és vol fer a peu o amb bicicleta. En cas de voler realitzar l’itinerari en bici us poden facilitar el lloguer al mateix lloc de sortida.

El recorregut té una durada màxima de ½ jornada. A l’estiu s’aconsella portar beguda, tot i que també es recomanable portar roba lleugera o banyador, ja que l’itinerari que ens porta fins al Goleró va vorejant la mateixa platja.