Pàgines

dijous, 21 de juny del 2007

II Sortida en lluna plena pel Delta (Sortida 22 h.)






Data: dissabte 30 de juny
Hora: 22.00 h.
Lloc de sortida: Mirador de la Casa de Fusta
Arribada: Platja dels Eucaliptus

Per a realitzar el recorregut es preferible haver sopat abans, ja que al trajecte no hi ha cap parada prevista per a menjar.

Es recomana portar una llanterna o be una armilla reflectora per fer-se visible als trams de carretera, portar aigua, repel•lent de mosquits, banyador i tovallola per si desprès i lliurement algú vol banyar-se a la Platja dels Eucaliptus.

Com a repel•lent de mosquits i tal com vaig informar anteriorment aconsello la crema corporal natural Honey.

Un cop hagi finalitzat la sortida i per tal de poder tornar al punt de sortida per recollir el cotxe es preferible deixar-ne un altre amb anterioritat i abans de la sortida al càmping dels Eucaliptus o bé a la mateixa urbanització.

Nota: La sortida esta exempta de qualsevol assegurança, per tant, els qui organitzen l’activitat de forma voluntària i sense cap finalitat econòmica no es fan responsables dels danys a persones o desperfectes que puguin ocasionar les mateixes.

Foto: Recorregut a realitzar

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Quin dia es fa?

Anònim ha dit...

Hola Carme,

Em sembla que és d'aquí a dos dissabtes (lo 30 de juny)

No és així Joan??

Joan L. ha dit...

Hola,

Així és Angels, la data de la sortida és el dia 30 de juny a partir de les 9.30 de la nit davant al mirador de la casa de fusta, això si, havent sopat ¡¡.

La sortida esta organitzada de forma voluntària i recordo que sense cap assegurança, la intenció, depèn de la participació d'aquest any, és la de l'any vinent poder realitzar-la de forma oficial, i a la vegada demostrar que al nostre Delta també pot haver-hi una sortida en lluna plena.

De moment hi ha molta gent interessada.

Joan L. ha dit...

Rectifico ¡¡,

Finalment hem quedat a les 22h de la nit per a sortir, ja que a les 21.30h encara no és fosc.

Anònim ha dit...

Mosquits, mosquits, mosquits.
Quina agradable companyia!!!

Tot i això, es una passejada molt agradable amb unes vistes increibles, que recomano a tothom.

Ens tornem a vore l'any que ve!!!

El Justicier de Rampaire.

An ha dit...

Ei!!! Lo millor de tot va ser lo ball que un "espontani" va protagonitzar a la vora de la mar en la llum de la lluna plena com a teló de fons...

Què poètic, què bucòlic, i quina gràcia natural inigualable... (l'any vinent s'haurà d'incloure l'exhibició d'este personatge com a "punt d'interès del recorregut")...

Per cert Joan, volem vore les fotos ja!!!