Pàgines

dimecres, 6 d’agost del 2008

III Sortida en lluna plena




Data: dissabte 16 d’Agost de juny
Hora: 21.30 h.
Lloc de sortida: Parquing del passeig (Les cases d’Alcanar)
Arribada: Vinaròs (costa)
Temps recorregut: 4 h aprox.

Aquest any la III sortida amb lluna plena es realitzarà de les Cases d’Alcanar a Vinaròs costa, el recorregut és d’uns 10 Km en total (anada i tornada), l’hora de trobada serà a les 21.30 al parquing que hi ha al principi del passeig de les cases.

Es recomana sortir sopat, tot i que un cop arribem a la part de Vinaròs i abans de començar la tornada es podrà fer un petit refrigeri que cadascú portarà lliurement. Al mateix temps que algú pot menjar alguna cosa, i al mateix lloc, es podrà pendre el bany lliurement a la platja, ja que la parada serà d’una mitja hora aprox., per tant, qui vulgui remullar-se ha de pensar en portar el banyador i tovallola.

Es recomana portar una llanterna i unes “sandalies” o botes d’aigua per creuar el riu Sénia, ja que descalços no es massa recomanable, també portar aigua, i repel•lent de mosquits.


Nota: La sortida esta exempta de qualsevol assegurança, per tant, els qui organitzen l’activitat de forma voluntària i sense cap finalitat econòmica no es fan responsables dels danys a persones i desperfectes que puguin ocasionar les mateixes.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

HOLA, ESTIC INTERESSAT EN VENIR A LA SORTIDA A PEU FINS A VINAROS, VOLDRIA CONCRETAR EL LLOC DE SORTIDA JA QUE SOC DE TARRAGONA, EL PASSEIG ES EL MARITIM OI?? QUE DONA AL PORT, GRÀCIES I ENS VEIEM

Anònim ha dit...

Sento no haver contestat, tenia l'ordinador espatllat fins avui.