Pàgines

dilluns, 6 d’octubre del 2008

II Fira Ebre Gourmet


Entre l’11 i el 13 d’octubre es celebrarà al Centre Cívic de la població de Deltebre la fira Ebre Gourmet que té com a objectiu promocionar els productes i la cuina de qualitat de les Terres de l’Ebre. A la fira participaran 28 expositors en representació dels principals sectors de producció del nostre territori i també hi estaran presents 35 restaurants i prop de 50 cuiners.

La fira estarà oberta a tot el públic el dissabte 11 i el diumenge 12 i des de les 11.00 del matí i fins a les 21.00 hores es faran demostracions de cuina en viu. L’objectiu és apropar als visitants i consumidors la gastronomia i els productes de la nostra terra. En total es faran una trentena de demostracions de cuina de la mà dels millors restauradors del nostre territori. A més de les demostracions de cuina, els restaurants de la població oferiran també degustacions de plats, cuinats amb productes de primera qualitat i es faran cates de vins, comentades pel Consell Regulador de la Denominació d’Origen Terra Alta, i tastos d’oli i sal. Per entrar a la fira s’haurà de pagar una entrada de 6 Euros amb dret a 5 tiquets de degustació i una copa per al tast de vins.

El dilluns 13 d’octubre la fira estarà reservada per al sector professional i hi ha previst dur a terme diverses sessions de demostració de noves tècniques d’elaboració, cocció i presentació de productes al consumidor. Entre les activitats que s’ha programat cal destacar la sessió de “maridatges insòlits” que ha preparat el CRDO Terra Alta i on hi ha previst combinar 5 plats amb 5 vins.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Algú em podria dir on comprar el llibre Terres de salabror?, no el trobo en lloc.
Gràcies

Anònim ha dit...

A l'agrobotiga de la Casa de Fusta o la que hi ha al costat de l'oficina de turisme d'Amposta.