Pàgines

dilluns, 14 d’abril del 2014

Segueix el vaixell de musical Ebre

Dissabte dia 19 d'abril, en plena setmana santa, podreu gaudir a la vora del riu del festival musical Ebre, festival de música a sobre d'un vaixell que anirà recorrent el riu Ebre fins arribar a Sant Jaume d'Enveja. Des de la mateixa botiga del riu, a més de poder gaudir a la nostra terrassa escoltant la música del concert a partir de les 17h, també hi haurà l'opció de seguir el vaixell pel camí de Sirga, és per això que per a l'ocasió hem organitzat una bicicletada (prèvia reserva) per tal de seguir el mateix vaixell fins a Sant Jaume d'Enveja (12 Km) un cop finalitzat el concert d'Amposta (19h aprox). Sortida amb monitors especialitzats i coneixedors del territori. Per a la tornada hi ha un servei de transport amb la bici de lloguer inclosa i retorn al lloc de sortida, a la botiga del riu, servei que haureu de remarcar al formulari en cas necessari de servei de retorn.

Per a reserves de bicicleta de lloguer i/o transport de retorn heu d'omplir el formulari que teniu a la vostra dreta, la reserva la podreu realitzar fins al divendres a les 20h.

Per a més informació truqeu al 977 91 80 83 - 626 85 94 21 o a la mateixa web musical Ebre.



Sábado día 19 de abril , en plena semana santa, podrá disfrutar a la orilla del río del festival musical Ebre , festival de música encima de un barco que irá recorriendo el río Ebro hasta llegar a Sant Jaume d'Enveja . Desde la misma botiga del riu, además de poder disfrutar en nuestra terraza escuchando la música del concierto a partir de las 17h , también habrá la opción de seguir el barco por el camino de Sirga , es por ello que para la ocasión hemos organizado una bicicletada (previa reserva) para seguir el mismo barco hasta Sant Jaume d'Enveja (12 Km ) una vez finalizado el concierto de Amposta ( 19h aprox ) . Salida con monitores especializados y conocedores del territorio . Para la vuelta hay un servicio de transporte con la bici de alquiler incluida y regreso al lugar de salida , en la tienda del río , servicio que deberá señalar en el formulario en caso necesario de servicio de retorno.

Para reservas de bicicleta de alquiler y / o transporte de retorno debe rellenar el formulario que tiene a su derecha , la reserva la podrá realizar hasta el viernes a las 20h .


Para más información Llamarme al 977 91 80 83-626 85 94 21 o en la misma web musical Ebre.