Pàgines

dilluns, 2 de juliol del 2007

II Sortida en lluna plena


Primer de tot donar les gràcies a tots els que van voler participar a la caminada en lluna plena, ja que amb 45 persones crec que va ser un èxit de participació i a la vegada dona ànims per proposar una nova sortida mes endavant. El recorregut el vam realitzar en 2 hores i 45 minuts, passant pel mirador de l’embut (foto), i pel carril bici de la Tancada per després arribar a la Platja dels Eucaliptus a la 1.15 h de la nit. Tot i que van haver trams on els mosquits eren mes molestos el recorregut es va poder realitzar sense cap incident. Finalment vam arribar a la Platja dels Eucaliptus i ens vam dirigir al restaurant mediterrani (antic càmping), on ens vam poder refrescar a la terrassa del bar i fins i tot els mes atrevits es van banyar amb lluna plena, tota una experiència, si més no diferent.

Properament espero poder recollir més fotos del recorregut.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

An, suposo que el dansaire bucòlic d'estil·litzada silueta era jo.

Proposo l'any que ve, fer un bany multitudinari, ja que aquest cop vam ser pocs els que ens vam banyar i molts els observadors.

El banyista dansaire de Rampaire.

Anònim ha dit...

hola! a mi va agradar-me molt l´experiència d´aquesta excursió, clar que el diumenge vaig descobrir-me totes les picades dels mosquits i...quina picorrrr! però bueno, prova superada!, a veure si podem veure més fotos i si se´n organitza un altra (esta vegada diurna) compteu amb mi.

Salutacions d´una tortosina!

Anònim ha dit...

Hola,

He sentit algo sobre puja la Foradada el dissabte 28 per la nit, si voleu ja us comentaré mes endavant el que sapigue.

Chao

Anònim ha dit...

Bene, bene, bene... Rampaire, dansaire, banyista i bucòlic... Efectivament eres tu!!!

Com ho has endevinat???? Jua, jua, jua...


Joan: si pugem a la foradada, que mola masso, lo dansaire que vaigue per davant per a foragitar los animalets del bosc... Ara, això si, l'estil de dansa practicat ha de ser més ferestec i muntanyil, una barreja entre ball tirolés i la pel·lícula 7 novias para 7 hermanos...

Anònim ha dit...

Hola Joan!
Felicitats per la iniciativa! M'hagués volgut apuntar i, al final...vaig anar de ruta deltaica (torre st. joan, tancada, eucaliptus) amb cotxe amb uns amics de bcn...I, mira! Ens vam trobar amb vatros just després del Mirador de l'Encanyissada (quin susto, perquè vau aparéixer del no res un munt de gent!) i vaig pensar: quin èxit! jo també vull anar, però amb armilles reflectants o algo!! ;-)
Salut i ànims amb les rutes!
Hadar