Pàgines

diumenge, 11 de maig del 2008

Nova fira Delta Natura


L’Àrea de Fires, Turisme i Comerç juntament amb l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Deltebre i amb el suport del Parc Natural del Delta de l’Ebre, organitzaran aquest any la 1a. Fira Ornitològica i de Natura de les Terres de l’Ebre: Delta Natura. Aquesta proposta ve donada atès que el municipi de Deltebre es troba al mig del Parc Natural del Delta de l’Ebre i, tenint en compte la importància que està adquirint darrerament el turisme de natura, concretament el relacionat amb l’ornitologia, s’ha pensat en aprofitar aquest valor afegit de les nostres terres per tal d’atreure un turisme de qualitat i un perfil de visitants interessats en el respecte i el descobriment de l’entorn natural.

Delta Natura tindrà lloc al recinte firal de Deltebre (al costat de l’Ajuntament), els dies 16,17 i 18 de maig, juntament amb Deltafira. Es tracta d’una fira adreçada als amants de la natura, als birdwatchers (afeccionats a l’observació d’aus) i en general a totes aquelles persones que estiguin interessades en la vessant més naturalista del Delta. En aquesta fira, el visitant a més de poder informar-se sobre destinacions turístiques en les que es poden realitzar diferents activitats a la natura (stands de parcs naturals i altres ens turístics), també podrà comprar material adequat per l’excursionisme, l’observació d’aus, la fotografia i altres activitats que es realitzen en l’entorn natural.

Per a informar-vos sobre els actes previstos visiteu la pàgina www.deltebre.org i us podreu descarregar amb format pdf el programa oficial de la fira.

1 comentari:

蚵仔麵線Jeff ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.