Pàgines

diumenge, 18 d’octubre de 2009

Noves publicacions sobre la cuina del Delta



Recentment s’han publicat dos llibres sobre la cuina del nostre Delta, els dos precisament publicats aquest mes d’octubre, un d’ells recull receptes típiques i personals acompanyades d’una imatge del mateix plat i de l’historia que la mateixa autora va explicant , Paca Bonet (Restaurant Paca) , totes elles relacionades amb els menjars dels seus avantpassats, la manera de viure, i tot el que ha viscut culinàriament parlant, un llibre de cuina diferent.El llibre en concret porta el nom de "Entre plat en plat".

L’altre llibre, anomenat la cuina d'abans i d'ara, recull receptes tradicionals i actuals, escrit per Lurdes Sanchis i Roser Gómez, dos amants de la cuina del Delta. Aquestos llibres els podeu trobar als punts d’informació de la Casa de Fusta, Ecomuseu, l’agrobotiga d’Amposta, llibreria Sanchis de Deltebre i llibreries especialitzades.

Tots dos llibres estant editats per edicions aeditors del Perelló.