Pàgines

dilluns, 11 d’abril del 2011

5ª caminada el lluna plena, 617 gràcies.




Finalment ja hem arribat al nombre exacte de persones inscrites a la 5ª caminada en lluna plena pel Delta de l'Ebre, aquest any hem superat de llarg la participació de l'any passat, 617 persones inscrites, per tant 617 gràcies per part de l'organització i els membres de l'associació les set piques, una manera perfecta per agraïr l'esforç que comporta organitzar un esdeveniment en tanta gent inscrita.

Us aconsellem arribar al lloc de sortida el mes aviat pugueu, ja que per tal d'agilitzar el tema de l'avituallament i rebre si és el cas el detall de l'organització obrirem les taules per confirmar l'asistencia a partir de les 19,30h.

Les taules estaran situades a l'àrea de pic-nic situada darrera mateix del restaurant l'Estany (Casa de Fusta), seguidament haureu de donar el tickets d'inscripció amb els vostres nom i cognoms per tal de rebre l'avitualllament i el regal si é el cas.

Abans de la sortida es comentaran algunes normes per al bon funcionament de la caminada, seguidament, i amb membres de l'organització al capdavant començara la 5ª caminada que esperem sigue també un èxit de funcionament, i per demanar, esperem que el temps ens permeti gaudir de la lluna plena.

Aconsellem portar frontals o llanternes i per si fa falta (esperem que no), repelent de mosquits. Un cop acabada la caminada esperem la vostra col·laboració penjant les vostres fotos al grup del facebook.

Gràcies a tots

Membres de l'organització
Associació cultural les set piques
Grup facebook: 5ª caminada en lluna plena pel DElta de l'Ebre
www.lessetpiques.cat