Pàgines

dissabte, 16 d’abril del 2011

Gràcies a tots


Volem donar les gràcies a tota la gent que va participar ahir a la 5a Caminada en Lluna Plena pel Delta de l'Ebre.


La nit va ser perfecta: molta participació (650 persones), comportament exemplar de la gent, lluna plena (gairebé), cel sense núvols (gairebé), temperatura agradable, bous controlats (donem gràcies a la ramaderia Margalef i als pastors), cruïlles i desviaments controlats (donem les gràcies a protecció civil i policia local d'Amposta), cap assistència dels membres de Creu Roja que ens van acompanyar amb l'ambulància (també agraïm la seva presència), horaris reduïts respecte a les nostres previsions, etc. etc.


La veritat és que al mes de gener, quan varem començar a plantejar l'edició d'enguany de la Caminada, les nostres previsions eren molt més modestes que les que finament es van assolir ahir a la nit. Hem de reconèixer que en algun moment ens varem veure "desbordats" però sortosament tot va solucionar-se, durant els mesos previs a l'apertura de les inscripcions, durant el període d’inscripcions, abans de donar la sortida d'ahir i ... durant la sortida. Un punt “negatiu” ha estat haver de dir “no” al centenar llarg de persones que, un cop tancades les inscripcions, ens demanaven d’inscriure’s, però per temes organitzatius i logístics no podíem admetre més gent. Tot i això segur que hi ha moltes coses que podem millorar, i us agrairem molt que ens les feu saber.


Només podem agrair a tothom: participants, col·laboradors i patrocinadors, esperant que l'any vinent puguem fer-ho millor.


Gràcies.