Pàgines

dilluns, 29 de setembre del 2008

Millora de la Carretera de Poble Nou a St. Carles de la Ràpita


Aquesta setmana passada es va “alquitranar” la carretera de Sant Carles de la Ràpita en direcció a Poble nou el Delta, en aquest cas només la part que pertany al municipi de Sant Carles de la Ràpita, o sigui fins al pont on hi ha la pantena de l'Encanyissada, per tant queda pendent el tram que pertany al municipi d'Amposta. La millora d'aquest tram ha acabat per satisfer les queixes dels veïns de Poblenou que desprès d'alguns anys de queixes veuen com es millorà un vial on als estius hi ha molta afluència de turismes. Encara que no en la seva totalitat, s'ha de tenir en compte que tot i que s'ha repujat el nivell de la carretera i s'ha eixamplat una mica és aconsellable estar atent amb la vorera, ja que actualment hi ha un desnivell que si el pneumàtic surt de l'asfalt és casi bé impossible adreçar el cotxe i pujar al vial, per tant, tot i que s'ha millorat no deixa de ser aconsellable estar atent.

El tram comprès a la sortida d'Amposta en direcció Sant Jaume d'Enveja també té unes característiques similars una vegada es va millorar l'asfalt, de moment ja han sortit alguns vehicles de la carretera per les mateixes circumstàncies, o sigui que tal com diem aquí, quatre ulls ¡¡.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Dons ja els hi tocaba, cada vegada que vinc al Delta paso per aquesta carretera, i la veritat, es una mica complicat quant et troves una caravana o un tractor, pero tal i com expliques, pot ser ancara pitjor ara que avans, tindré que venir a veure-la!!!!.
Salutacions i petons.

Anònim ha dit...

Dons els divendres dia 3 vaig passar per aqueta carretera, i tens tota la rao del mon, tot el tros que està esfaltat de nou, es bastant perillos, molt més cómode el que no està asfaltat, el ferm no és massa bó, però no hi ha tant de perill de sortit de la carretera, el tros asfaltat de nou te massa doblada per lo estreta que és la carretera. Com és que no expropien i la fant com Deu mana?
Petons a la gent del Delta.