Pàgines

dimecres, 24 de setembre del 2008

Nous miradors al Garxal


A la llacuna del Garxal s'ha instal•lat un nou mirador (hide), per a l'observació dels ocells, en concret a l'itinerari de 1,5Km que voreja la mateixa llacuna i situat entre el ja existent i el far del Garxal. El mirador es molt semblant al que hi ha instal•lat al costat mateix, però amb una perspectiva diferent, personalment crec que ofereix una vista mes propera de la llacuna. També esta amb obres el tram fluvial compres entre el càmping l'Aube fins on abans estava situat el restaurant el Galatxo (Far del Garxal), i justament el lloc on s'instal•larà properament el nou mirador de la desembocadura, pel que fa a la situació i vistes poden ser espectaculars. Aquestes actuacions, com les del nou passeig que vorejaran el riu fins al Garxal i els nous miradors permetran gaudir encara mes d'aquesta zona.

Foto: Pasasrel.la nova al costat del riu (Càmping Aube)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sou fantàstics la gent del Delta, cada dia, lo primer que faig al arribar a la feina a les 7 del matí, es mirar el correu i desprès la vostra pàgina. Soc de Reus, però els meus arrels son de la vostra terra, i em tira molt.
Seguiu així, al menys m'entero d'alguna notícia de per aquí avaix.
Petons.

Anònim ha dit...

Gràcies pel teu missatge, aquestos comentaris et donen empenta per seguir endavant, seguir escribint temes del Delta i en fi, escriure del que m'agrada.